Werkwijze

Tijdens een eerste (gratis) kennismakingsgesprek onderzoek ik samen met jou wat je nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen. Dit gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. Als we besluiten met elkaar te gaan werken, maken we afspraken over de aanpak en (een inschatting van) het aantal sessies dat ongeveer nodig is voor een goed resultaat. We kunnen afspreken in mijn coachpraktijk of in de nabije natuur. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging en tegelijkertijd tot ontspanning! Het is ook mogelijk dat ik naar jou toe kom.

Ik maak gebruik van verschillende methodieken, zoals NLP en Systemisch Werk. Als je al veel over je situatie gepraat hebt op bewust niveau en dat nog geen gewenste verandering teweeg heeft gebracht, maak ik gebruik van oefeningen op onbewust niveau. Ik doe dat altijd in overleg met jou.

Ook kunnen we ervoor kiezen met opstellingen te werken als we constateren dat het oorspronkelijke probleem vanuit het systeem van herkomst komt. Uitgangspunt is dat we altijd in overleg beslissen welke oefening het beste past bij jouw ongewenste gedrag om gedrag te bereiken wat wel werkt.