Over mij

“Waar we mee vechten wordt groter, wat we accepteren wordt kleiner”.

Over mij

“Waar we mee vechten wordt groter, wat we accepteren wordt kleiner”, dat is mijn volste overtuiging. Vaak nemen we onze gedachten als waarheid aan. Wat we meestal niet in de gaten hebben, is dat we die invullen op basis van gevormde overtuigingen in het verleden en dat deze nogal eens belemmerend kunnen werken. Mijn kracht zit erin om vanuit mijn gevoel, levenservaring, kennis en vaardigheden veiligheid te creëren om van daaruit de diepte in te gaan. Ik daag je uit en help je te reflecteren en houd je regelmatig, indien nodig confronterend, een spiegel voor. Dit doe ik met veel betrokkenheid, inlevingsvermogen, de nodige humor, passie en relativeringsvermogen. Jouw vragen zie ik niet als een probleem, maar als een avontuur dat je aan kunt gaan.

Mijn eigen avontuur

Lang geleden ben ik een groot avontuur met mezelf aangegaan. Door problemen in mijn kind-tijd, puberteit en het gezin van herkomst ben ik tegen vele muren opgelopen. Muren waar ik zelfstandig niet doorheen en niet overheen kwam. Door mijn werk als management adviseur bij de politie ben ik me op persoonlijk vlak veel meer gaan ontwikkelen. Zo ben ik onder andere bij de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) uitgekomen. Deze opleiding heeft me veel over mezelf en over anderen geleerd, onder andere dat bepaalde overtuigen die ik over mezelf had me belemmerden in mijn leven. Toen ik begreep dat ik hierdoor mezelf erg beperkt had in mijn keuzes en ik deze overtuigingen niet meer als waarheid aannam, ging het veel beter en slaagde ik in alles waar ik zelf voor koos. Daarna heb ik er daarom voor gekozen me nog veel beter in dit alles te bekwamen zodat ik andere mensen- die tegen problemen aanlopen- ook kan helpen.

Waarheidsgehalte

Ik zie het als een uitdaging om samen met jou na te gaan hoe hoog het waarheidsgehalte van jouw gedachten is, of je gevoel daarbij matcht en of het nog voor je werkt. Zijn jouw overtuigingen nog passend en constructief? Of zijn ze verouderd en niet meer constructief? Is dat het geval, dan kijken we samen wat wel voor je zou werken en gaan daarmee aan de slag.