Reviews

Hoe heerlijk is het als mensen mijn coaching als waardevol ervaren hebben. Dat geeft mij veel voldoening. Ik deel dan ook met plezier – en niet zonder trots – enkele reacties van mijn coachees. Ik ben hun dankbaar voor hun reviews. Vanwege privacyredenen zijn ze anoniem weergegeven.

 

M (44 jaar): Dank je wel Marga voor je bijzondere bijdrage aan het vervolgen van mijn levenspad. Ik heb er veel van geleerd en voel me erg lekker in mijn vel nu. Dat was heel anders toen ik de eerste keer bij je kwam. Ik sta er versteld van hoe snel het gegaan is, het beste wat me in de afgelopen jaren is overkomen.

M (57 jaar): Altijd heel spannend, als je gezin in een crisissituatie zit en je wil de koe bij de horens pakken……We hebben het toch gedaan met alle kwetsbaarheid, maar het was alle moeite waard! Dank je wel lieve Marga voor je professionele, maar ook lieve begeleiding om ons weer op de rails te zetten. Weer een fijn contact met mijn dochter, heel dankbaar! Dikke kus

K (35 jaar): Marga, je was/bent een super coach! Veel van je geleerd en inzicht gekregen!

A (64 jaar): Zo bijzonder hoe Marga me heeft aangehoord en geholpen. Marga, jij bent als coach meer dan oké! Dat is wat iemand met verdriet en tobberij nodig heeft…….een heel deskundige coach, die vanuit meerdere invalshoeken de situatie kan benaderen, met een warm hart (en waar je relativerend mee kunt lachen). Dat is de coach die ik in jou gevonden heb en waarvan ik weet dat anderen in jou zullen vinden!! Marga, heel hartelijk bedankt.

G (33 jaar): Dank je wel Marga voor deze coachsessies. Ik sta er nog steeds van te kijken dat ik na 5 uur bij jou geweest te zijn weer verder kan. Ik zat mezelf in de weg, was somber en zat muurvast. Ik was niet in staat beslissingen te nemen en keuzes te maken. Dank je wel voor je liefdevolle aanpak, je geduld en je enorme inzicht. en niet te vergeten, je humor! Ik zal zeker mensen in m’n omgeving jou aanbevelen. Hartelijk dank!

W (54 jaar): “Wat voor mij heel fijn was, is in eerste instantie het vertrouwen dat Marga uitstraalt. Ze pakt de dingen aan op het moment dat het er is. Er is geen vastgelegde agenda. Voor mij was dat erg prettig om snel tot de kern van de zaak te komen.”

A (55 jaar): “Een vriendin wees mij op Neuro Linguistisch Programmeren, dat was mij totaal onbekend. Zo kwam ik terecht bij Marga. Direct bij binnenkomst is de sfeer heel prettig. Ze straalt een enorme rust uit en stelt je op je gemak. Door het stellen van gerichte goede vragen komt zij al snel tot de kern van het probleem. Zij heeft een sterk analytisch vermogen. Dus geen eindeloze sessies: al na de eerste keer ga je met een beter gevoel de deur uit. Bij de tweede keer zijn we naar buiten gegaan en hebben tijdens het wandelen in de natuur de nodige ballast overboord gegooid. Dat was heel bijzonder. Kortom: ik beveel Marga van harte aan!”

Y (45 jaar): “Via de website je-bent-okee kwam ik bij Marga terecht. De naam van de website sprak me erg aan. Mijn partner heeft ADHD en Marga is opgeleid in hoe met ADHD om te gaan. Zowel voor mensen met AD(H)D als voor betrokkenen rondom deze mensen.  Ze begreep mij als geen ander en dat voelde meteen heel fijn. Marga is een begripvolle, rustige coach met een goede dosis gevoel voor humor. Ze neemt ruim de tijd voor je. Ik zou haar iedereen die een coach nodig heeft aanraden, met of zonder AD(H)D.”

G  (62 jaar): “Na een eerdere positieve ervaring met de kwaliteiten van Marga Dubach riep ik opnieuw haar hulp in. Ik wilde zelf beter leren omgaan met mijn persoonlijk ervaren vorm van claustrofobie. In een eenmalige sessie heeft ze mij begeleid om anders om te gaan met mijn fobie. Ik voel nu, al snel na deze sessie, dat haar hulp mij de handvatten gaf om zelf anders met mijn fobie om te gaan (eigenlijk is deze fobie weg). Marga: dank voor je hulp! Dank je voor beide goede begeleidingen. Ik ervaar deze als zeer waardevol en ze hebben me goed geholpen.”

W (64 jaar): Wat een super coach! Je hebt mij het mooiste cadeau gegeven, dat ik maar krijgen kan: ik heb mezelf weer teruggevonden dankzij jouw bijzondere deskundige hulp! Ik heb jou ervaren als een zeer betrokken, liefdevolle en deskundige coach, die mij heeft laten inzien dat bepaalde overtuigingen tegen me werkten en mij geholpen heeft deze te veranderen, zodat ze voor me gingen werken. Ook door op het juiste moment speciale oefeningen op onbewust niveau toe te passen, heb ik als bijzonder mooi ervaren en heeft me veel inzicht in mezelf gegeven. Voor toneelspel is geen kans, want jij voelt feilloos aan hoe de ander zich voelt en gedraagt. Dit weet je dan ook nog in duidelijke Jip en Janneke taal over te brengen. Ik ben nu in staat om bewuster te leven, ervan te genieten en last but not least “IK(JE) BEN(T) OKEE”! Hartelijk dank hiervoor.

B (18 jaar): “Wat me het meeste beviel aan Marga, is dat je merkt dat ze betrokken is. Ze coacht niet meer dan 3 personen per dag om haar aandacht er goed bij te kunnen houden. Ik merkte ook heel goed dat ze dingen onthoudt over iemand, buiten hoe iemand heet en hoe oud hij of zij is. Verder vind ik haar een goede coach, die heel resultaatgericht te werk gaat. Ik bedank Marga daarom hartelijk, want ik heb wel het gevoel dat we ook echt iets bereikt hebben en die lijn wil ik in de toekomst voortzetten.”

C (55 jaar): “Omdat ik Marga al jaren ken weet ik dat zij, al zo lang ik me kan herinneren, altijd geïnteresseerd is in wat mensen werkelijk voelen van binnen. Omdat NLP-coaching mij heel erg aanspreekt, kwam ik tot de conclusie dat Marga mij waarschijnlijk kon helpen met mijn angstgevoelens. Als ik een of meerdere nachten slecht in slaap kon komen, bracht mij dit terug naar een heel vervelende periode 11 jaar geleden, waarin ik heel slecht sliep vanwege een depressie.
Bij Marga was ik in staat naar mezelf te kijken om te onderzoeken waar mijn angst nu werkelijk vandaan kwam. Ik kwam er al snel achter waar mijn angst zich wortelde. De sessie verliep zo ontspannen dat ik me helemaal overgaf aan de wijze van handelen van Marga. Het gaf me een enorm bevrijdend gevoel om vanaf een afstand naar mezelf te kijken en me af te vragen wat ik nodig heb om dit te kunnen verwerken. Al na één sessie heb ik rust ervaren in mijn hoofd en mijn angst voor het niet kunnen slapen vaarwel kunnen zeggen. Dank je wel Marga voor het inzicht en de rust die ik nu ervaar.”

G (62 jaar): “Begin 2016 onderging ik een stevige maatschappelijke verandering. Hoewel ik de reden en de consequenties goed zelf kon beredeneren, merkte ik dat ik desondanks emotioneel in een vicieuze cirkel belandde. Dat maakte me onrustig en dat zou -zonder ingrijpen- kunnen lijden tot neerslachtigheid. Om uit deze cirkel te komen had ik een eenmalige behandeling bij je-bent-okee. Tijdens deze sessie liet Marga Dubach mij delen van mijn maatschappelijke leven vanuit meerdere zijden/aspecten bekijken. Dat was verhelderend. Nu, drie maanden na deze eenmalige sessie, kan ik volmondig aangeven dat deze hulp van Marga mij op het spoor heeft gezet om zelf verder uit deze vicieuze cirkel te komen! Marga: dank voor je hulp! het heeft me goed geholpen.”

A (64 jaar): “ik zou zo veel willen zeggen, dat de lading dekt. Dat lukt me nooit, maar in ieder geval heeft Marga me ondersteund om de weg naar mezelf te vinden, waarvoor ik Marga heel dankbaar ben. Marga heeft veel geleerd van het leven en van haar studies. Daardoor kan ze op een zo professionele wijze, zo puur en met warmte en aandacht iedereen ertoe zetten,  zich bewust te worden en zichzelf te helen, waardoor het weer licht wordt. Ik gun iedereen een dergelijke mooie manier om te ontdekken dat je in staat bent jezelf te helen, met Marga als gids.”

S en W (55 jaar): “wij willen Marga ontzettend bedanken voor de bijzondere reis, die wij hebben gemaakt. Samen, maar ook ieder voor zich, onder begeleiding van Marga! Wij hebben besloten, maar vooral ook het gevoel weer gekregen, dat we samen weer mooie herinneringen gaan maken. Dit was echt nooit gelukt zonder Marga’s bijzondere betrokkenheid en deskundigheid. Nogmaals, bedankt!”

H (52 jaar): “in bepaalde situaties had ik mijn emoties/negatieve gedachten niet goed onder controle waardoor ik in een vicieuze cirkel van angst terecht kwam, waar ik moeilijk uit kon komen, met als gevolg dat ik ook lichamelijke klachten kreeg. De coachingsgesprekken met Marga heb ik als zeer positief ervaren. Wat ik vooral fijn vond is dat Marga niet in details gaat om te zoeken naar de oorzaak, maar naar de oplossing. Bij de sessies die ik heb gehad heb ik me grotendeels kunnen bevrijden van mijn negatieve gedachten en heb ik nu de tools/handvatten om op een juiste manier te reageren als ik weer in zo’n situatie terecht kom. Ik heb nu weer controle over mijn doen en laten. De lichamelijke klachten zijn nu zo goed als verdwenen. Marga beschikt over een invoelend vermogen en over veel deskundigheid. Ik heb de coaching zowel persoonlijk als professioneel ervaren. Als iemand een coach nodig heeft, raad ik Marga zeker aan.

 

 

 

 

 

 

Vanwege privacyredenen zijn de reviews, c.q. ervaringen anoniem weergegeven.